Selecteer een pagina

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel je bewegingsapparaat genoemd.

Behandelplan

Tijdens je eerste afspraak vormen wij een zo volledig mogelijk beeld van je klachten door je eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Vervolgens stellen we een behandelplan op. Dit behandelplan is maatwerk. Elk mens is anders, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders.
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Naast het behandelen van klachten besteden we ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van je klachten.
Een fysiotherapeutische behandeling duurt een half uur tot een uur.

Aan de slag

Tijdens een fysiotherapeutische behandeling ga je samen aan de slag in de behandelkamer of oefenzaal. Naast de fysieke behandeling, zoals massage, kun je je oefeningen doen voor meer kracht, coördinatie en lenigheid. Maatwerk, helemaal toegesneden op jouw klachten en lichaam.

Fysiotherapie nodig?

Je kunt altijd even bellen, dan maken wij een afspraak om samen te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Bel met 0341 – 426916

Neem contact op

Fysiotherapiepraktijk Frankrijk, Frankenskamp2a, 3848 DA Harderwijk – info@fysiofrankrijk.nl – 0341 – 426916